Testimonials

Dat ReDoSa niet zomaar een ééndagsvlieg is, wordt aangetoond door het behalen van het Q*For Label. Het behalen van dit label betekent dat minstens 80% van de klanten tevreden tot zeer tevreden zijn over de werking van ReDoSa. Ook laat dit een gebruik toe van adviescheques van de Vlaamse Gemeenschap. Hierdoor krijgt de klant een tegemoetkoming van het Vlaams Gewest ten bedrage van 50% voor de kosten van adviesactiviteiten.

Hieronder vindt u een aantal testimonials van klanten :

"Een handlanger in moeilijke gesprekken terwijl alle beslissingen bij u blijven als bedrijfsleider.  Een persoonlijk en hoog engagementsniveau voor de job." (Jeroen Stockmans, Maldoy nv)
 
"Door de pragmatische en no-nonsense aanpak van ReDoSa zijn wij erin geslaagd om het outsourcingsproject van meer dan 5.000 verbruiksgoederen op een snelle en doeltreffende manier op te starten, een goede voorbereiding is genoodzaakt." (Luc Hertogs, Hoofd Aankoop Deme)
 
"ReDoSa vulde ruimschoots onze verwachtingen in en hebben de "liaison" gemaakt tussen de artsen en diensthoofden en de centrale aankoopdienst." (Dr. Y Breysem, Algmeen Directeur Virga Jesse Hasselt)
 
"ReDoSa bewerkstelligde een snelle "buy in" voor zijn opdracht door het realiseren van een aantal "quick wins". Het resultaat is een veelvoud van de kost van ReDoSa". (Mevr. F. Grosemans, Administratief Directeur Virga Jesse Hasselt)
 
"Uit de analyse bleek dat Provan een ingrijpende uitbreidingsbeslissing zou moeten nemen. ReDoSa had snel door dat we moesten vertrekken en vertrouwen op de geanalyseerde ruimte-en lay-out behoefte die ReDoSa uitwerkte en voorstelde. Oorspronkelijk was het de bedoeling om verder te werken volgens de ons gekende productieflow. Maar ReDoSa bvba overtuigde ons om met een andere blik te kijken naar de logistieke flows en rade ons aan meer ruimte te voorzien voor de nabije toekomst en daarop verder te werken. Dit was de conclusie na een grondige analyse van de "as is" situatie en de "to be" situatie voor de logistieke- en productieflows om de plant uit te breiden. ReDoSa bvba bood een duidelijke meerwaarde omwille van de ervaring in een productieomgeving en in de optimalisatie van logistieke processen. Als toetje op het dessert heeft ReDoSa bvba nog gezorgd dat we een 2-bin systeem konden toepassen in onze productie onderdelen sturing." (Ben Proesmans, Provan)

Naamloze testimonials uit Qfor Audit:

"Een correcte en professionele organisatie met ervaren consultants."
 
"Wij vinden het aangenaam dat ReDoSa ons het werk uit handen neemt en dat het bovendien nog iets opbrengt." "Het is een competente firma die hun afspraken naleeft. Ik ben er tevreden over. Wat ze voor ons gedaan hebben, was in orde."
 
"ReDoSa is zeer goed in hun vakgebied. Ik heb hen al vershillende keren aan anderen aanbevolen."
 
"Over het algemeen zijn we zeer tevreden. Wij zijn als organisatie sterk verbeterd door hun tussenkomst. We boeken vooruitgang. Positief is dat zij inkijk hebben in andere bedrijven en daaruit ook dingen leren die ze dan bij kunnen toepassen en omgekeerd. Zij zijn in verschillende sectoren actief en halen daar telkens het beste uit."
 
"Ik beoordeel ReDoSa positief. Hun sterkste punt vind ik hun kennis binnen onze sector. Zo hoef je niet alles uit te leggen bijvoorbeeld in verband met leveranciers."
 
"ReDoSa heeft ervaring, een professionele manier van werken. Wij kunnen zo niet onderhandelen daar zij buiten de relatie klant-leverancier staan. Ik ben tevreden."

Indien u het wenst, zijn wij bereid om u in contact te brengen met onze klanten die deze stelling kunnen bevestigen.